Bereiding
  1. Voeg in een blender de gecondenseerde melk en de slagroom toe en mix ze tot ze combineren (+/- 3 minuten)

  2. Voeg beetje bij beetje het citroensap toe en mix tot een dikke room.

  3. Snijd de brownies in kleine stukjes en klop zachtjes met de room.

  4. Giet de mix in kleine glaasjes en zet 2 uur in de koelkast.

  5. Als je klaar bent, kun je stukjes citroenbrownie en citroenrasp op elk mousse-glas leggen om te versieren.

Ingrediënten
  • 1 blik gecondenseerde melk

  • 200ml slagroom

  • Limoensap (van 2 limoenen)

  • 3 Lemon brownies van Brownies da Lucy

Dessert tip!

Lemon brownie mousse

Ik ken absoluut geen recept dat eenvoudiger is dan dit.

 

Perfect om ​​snel toetje te maken als je geen tijd hebt in de keuken! 

Brownies da Lucy

Ds. van de Woestijnehof 6

3772 AE Barneveld

The Netherlands

KVK:  72076992

BTW: NL002514406B34

Follow us on:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon