Bereiding
  1. Klop in een steelpan de slagroom, cacao en suiker samen tot alle klonten zijn verwijderd.

  2. Voeg de boter toe en breng op middel tot middelhoog vuur aan de kook.

  3. Voortdurend roeren, laat het sudderen. Blijf roeren tot je een dikke saus krijgt. De saus is dik genoeg wanneer de druppels langzaam van je lepel vallen.

  4. Laat afkoelen en giet in een glazen pot en zet in de koelkast om het af te laten koelen. Na afkoelen is je chocolade saus klaar!

Ingrediënten
  • 200 ml slagroom

  • 30g cacaopeder

  • 85g suiker

  • 45g boter

2020-BrowniesDaLucy-web-102.jpg
lucyshapes-3.png
lucyshapes-4.png
2020-BrowniesDaLucy-web-103_edited.jpg
lucyshapes.png

Dessert tip!

Delicious homemade chocolate sauce

Vergeet de chocoladesauzen in de supermarkt!

 

Hier is een super eenvoudig recept voor een heerlijke chocoladesaus om over je warme brownie of een ijsje te gieten!

 

Je zult trots zijn op jezelf en nooit meer een andere saus willen proeven!